Правиме добро дело

Оваа празнична сезона со секоја нарачка на нашата веб продавница ни помагате да направиме добро дело – донираме 20% од средствата за социјално загрозени семејства.

Во соработка со Здружение на граѓани за помош на социјално загрозените лица ХОУПГИВЕРС – Скопје