Процесирање нарачка

По вашето успешно комплетирање на нарачката, истата ќе биде доставена за подготовка истиот или следниот ден. Сите нарачки потврдени во текот на денот до 17 часот ке бидат процесирани за подготовка истиот ден, сите нарачки потврдени по 17 часот се процесираат следниот работен ден.

Сите нарачки реализирани за викенд и празници, ќе се процесираат првиот работен ден.


Тип и рок на испорака

  • Сите нарачки кои одбравте да ги подигнете од нашата продавница на Даме Груев бр. 5 – 1000, Скопје ќе бидат спремни за вас за подигање веднаш.
  • Сите нарачки за кои одбравте стандардна достава со цена од 100 денари, пратката ќе биде доставена до вас во рок од 3 работни дена.
  • Сите нарачки за кои одбравте брза достава со цена од 120 денари, ќе ви бидат доставени наредниот ден.

Преземање на пратките

Покрај валидна адреса за достава секој купувач е должен да остави активен мобилен телефон. Курирот ја доставува пратката до вашата адреса во рокот одреден според типот на испорака. Пред испораката ќе бидете контактирани на мобилниот телефон, за поефикасно лоцирање и комплетирање на испораката. Доколку курирот неможе да ја комплетира испораката поради неточни податоци или недостапност, нарачката ке биде вратена кај нас.Откако истата ќе ја добиеме ќе Ве исконтактираме за причината за неподигнување на нарачката, со можност повторно да се договориме за ново испраќање.


Цена на испорака

Бесплатана достава добивате за комплетирана нарачка над 650 МКД.
За вредност помала од оваа трошокот за испораката е на ваша сметка.