Честитајте ги празниците на вашите колеги и вработени на еден поинаков начин.

СРЕЌНА ЧОРАП СЕЗОНА!

Новогодишно спакувани чорапи во уникатна брендирана кутија со вашето лого или целосно персонализиран новогодишен дизајн по ваш избор и нарачка

info@quicksox.mk 078 355 494

КОНТАКТ ФОРМА

  Изберете ја опцијата која најмногу одговара за вам и вашиот буџет.
  Дополнително нудиме можност за персонализирани пакети по ваш избор.

  • Пакет XS
   1. Новогодишен пар чорапи
   2. Новогодишен пар термо чорапи
   3. Новогодишен лампион
  • Пакет S
   1. Новогодишен пар термо чорапи и лампион.
  • Пакет M
   1. Новогодишен пар термо чорапи, лампион и свеќа.
   2. Новогодишен пар термо чорапи, лампион и шоља за кафе
  • Пакет L
   1. Новогодишен пар термо чорапи, лампион, свеќа, Lindt чоколадо
   2. Новогодишен пар термо чорапи, книга по избор, bookmark, шоља и чај
  • Пакет XL
   1. Новогодишен пар термо чорапи, вино, брендиран планер, свеќа и lindt чоколадо
   2. Новогодишен пар термо чорапи, розе вино, лампион, свеќа, lindt чоколадо и апетисани