Коктели со Антонија Локвенец

Антонија Локвенец во оваа епизода ви помага да ги подобрите вашите вештини за правење коктел. А чорапите „Casa Bar“ кои таа ги носи се изработени токму од нашиот QuickSox тим.
Видеото може да го погледнете овде.