Хуманитарна Трка за деца со Даунов Синдром

чорапи

📢 Во недела, 24 март 2019 ќе се одржи традиционалната Хуманитарна Трка за деца со Даунов Синдром, каде децата учесници ќе трчаат со #QuickSox шарени чорапчиња. Ве покануваме да им се придружите и воедно да бидете хумани!

🎁 За секој продаден пар #QuickSox чорапи во периодот од 21 – 24 март 2019, 30 денари ќе бидат донирани на Здружението за помош и поддршка на лица со Даунов синдром – Трисомија 21.
Продажбата се врши во нашата продавница или во недела на нашиот штанд во Градски парк!

Напишете коментар