Се гледаме на МајФлај!

мај флај постер

На 11 и 12 мај дојдете да се дружиме на интернационалниот собир – Мај Флај.
Како поддржувачи на настанот и спортот во Македонија ќе бидеме вклучени со QuicSox штанд.
Каде ќе може да си купите ункатен пар чорапи за вас и вашите најмили – по намалени цени од -15%.

Се гледаме таму! – https://www.facebook.com/events/381393249081827/

Напишете коментар