Quicksox Givaway – Добитници

чорапи наградна игра

Во прилог ја објавуваме листата на 15те среќни добитници кои учествуваа во нашата наградна игра и освоија QuickSox новогодишни чорапи. Ви благодариме на сите кои учестувавте и честито до оние кои си освоија награда. Имајте среќни празници – Ви посакува тимот на QuickSox!

 

дата IG/FB handle Име и презиме
#1 12.12.2019 malezanovaida Marija Malezanova
#2 13.12.2019 __bozinoska__ Anamarija Bozinovska
#3 14.12.2019 ivannova.janna Jana Ivanova
#4 15.12.2019 maya.todorova maja todorova
#5 16.12.2019 bojanadanevska Bojana Danevska
#6 17.12.2019 bojanradicevski Bojan Radicevski
#7 18.12.2019 извлекување во тек
#8 19.12.2019 simona_mih Simona Janevska
#9 20.12.2019 Katerina_janveska Katerina Janevska
#10 21.12.2019 natalija_pavlovska Natalija Pavlovska
#11 22.12.2019 __emmie Emilija Mitreska
#12 23.12.2019 _aleksandratemelkovksa_ Aleksandra Temelkovska
#13 24.12.2019 etopalzoleva Emilija Topalzoleva
#14 25.12.2019 kitancev Jovana Kitancev
#15 26.12.2019 Објавени на babyshop IG Објавени на babyshop IG